Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de Santť
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   SchŁssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
Warmtepleisters

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
ColloÔdaal Zilver Goud
Magnesium sulfaat
Magnesium chloride
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliŽn en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 50,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping


             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

Edelstenen | Pendels | Oorkaarsen | armbanden | Boeken | Unieke stukken

Edelstenen   


en hun verborgen geneeskracht
| naar de Edelstenen

Er is meer tussen hemel en aarde waar we vaak de krachten niet van kunnen verklaren. Al snel kom je dan misschien tot de conclusie dat het gaat over iets mystieks of buitenaards. Anderen doen het dan af als onzin, voorbijgaand aan een vaak zeer uitgebreide ervaring en proefondervindelijke kennis.

Edelstenen kunnen een gunstige invloed op de mens hebben en zelfs een geneeskrachtige uitwerking. Daartoe dienen ze op de blote huid gedragen te worden, gedurende langere tijd. Omdat de edelsteen voortdurend contact met het lichaam heeft en er overheen schuurt met daarbij de inwerking van vocht, warmte en zuren ondergaat, kan men zich voorstellen dat er een opname plaatsvindt van het mineraal waar de steen uit bestaat. Het is bekend dat sporenelementen een belangrijk onderdeel vormen in het hele menselijke stofwisselingsproces. Dergelijke kleine hoeveelheden die via de huid worden opgenomen zouden dan best een sturende invloed kunnen hebben, niet alleen op lichamelijk vlak, maar ook op geestelijk en emotioneel niveau.

Onze edelstenen zijn allemaal voorzien van een verzilverd hangertje dat met lijm is bevestigd. Om loslaten te voorkomen de steen niet tijdens douchen of baden dragen. De stenen worden zonder kettinkje geleverd. Je kunt ze namelijk ook heel gemakkelijk met een veiligheidsspeldje aan de binnenkant van het ondergoed bevestigen.

Halsveter

Een modern lederen halskoord of zwart waxkoord

Onderstaande lijst van edelstenen en halfedelstenen is zeker niet uitputtend. Er bestaan nog veel meer soorten stenen en mineralen. Vraag er ook gerust naar, als de steen die u zoekt er niet bij staat. De afbeeldingen zijn slechts ter indicatie. Kleur en grootte kan altijd afwijken.

Agaat  
Kalmeert, geeft moed, maakt welsprekend, evenwichtig en ernstig. Verlicht het brein. Tegen: waanzin, epilepsie, losbandigheid, pijn, vergif, halsaandoeningen, doofheid, slangenbeten en koorts. Goed voor haar, hart en bevordert bevallingen. Versterkt de spieren en werkt bij pijn en krampen. Helpt zwangerschap goed te laten verlopen. Vergroot het zelfbewustzijn en de levenskracht.

Amethyst  amathyst - amatist - ametist
De steen is bij uitstek tegen hoofdpijn en migraine. Versterkend voor hart en zenuwen. Kalmeert, geeft innerlijke rust en evenwichtigheid. Goed voor: maag, lever, ogen (gezichtsvermogen) en is een zeer goede meditatiesteen. Helpt bij brandwonden, hersenschudding, staar (Paarse Amethyst) en zwellingen in pols en knie. Tegen: bloedziekten, huidonreinheden, kleurenblindheid, kraamvrouwenkoorts, neuralgie, slapeloosheid, venerische ziekten en waterzucht. Is een goede talisman tegen dronkenschap. Amethist pendesteen

Amethyst Powerbead armband
Kleine ronde stenen die met elkaar verbonden zijn door middel van een elastiekje. Decoratief en draagt als een sierraad.

Amazoniet   
Vermindert migraine-achtige hoofdpijnen en sterkt de zenuwen. Wordt ook aanbevolen tegen huidaandoeningen, eczeem en steenpuisten.

Aquamarijn  
Steen van zieners en mystici. Geeft levensvreugde en maakt opgewekt. Is een vriendschapssteen. Is goed voor het gezichtsvermogen, voor de slijmvliezen en het gebit. Tegen: allergieŽn, bronchitis, hooikoorts, astma, kortademigheid, eczeem, hals-, keel-, kaak- en mondaandoeningen, opgezette klieren, tranende ogen, lever- en maagkwalen en zenuwpijn. Bijzonder tegen aandoeningen in het hoofd: voorhoofdsholte-ontsteking, schildklierproblemen, aften in de mond, keelpijn, kiespijn en andere mondaandoeningen of keelklachten. Geeft inspiratie en een positieve invloed op zelfbewustzijn en persoonlijkheid.

Avanturijn - Aventurijn  
Is een bindende, helende steen. tegen acne en huidaandoeningen. Zowel eczeem als acne, psoriasis en jeuk en ook diverse ontstekingen. Normaliseert de transpiratie. Verbetert het geheugen, en bevordert geestelijk evenwicht en zelfbeheersing.

 

Avanturijn Powerbead armband
Kleine ronde stenen die met elkaar verbonden zijn door middel van een elastiekje. Decoratief en draagt als een sierraad.

Barnsteen 
Voelt positief en warm aan. Verlicht problemen met een fobie, angsten en depressies en fantoompijnen. Versterkt de luchtwegen en vermindert gevolgen van ziekten van de ademhalingswegen zoals astma en hooikoorts. Heeft een gunstige invloed op doofheid, oorontstekingen en oorpijn.

 

 

 

Bergkristal  
Goed voor de rug (tussenwervelschijven), ogen (lens), zonnevlecht, concentratie, zogvorming en hart. Tegen: angst, slapeloosheid, diarree, darmkramp eczeem, nier- en galsteen, duizeligheid en evenwichtsstoornissen, onpasselijkheid, wagen- en zeeziekte, bloeding, nagelbijten, pijnen en aardstralen. Bevordert geduld, geestelijk evenwicht en zelfvertrouwen. Helpt tegen menstruatiestoornissen en overgangsklachten (menopauze). Bergkristal kan heel goed samen met andere stenen gedragen worden en bevordert dan de goede werking daarvan. Bergkristal kan gezien worden als een basissteen, die voor iedereen van toepassing is, ook gezonde mensen.Bergkristallen pendelsteen

 

Bergkristal  Powerbead armband
Kleine ronde stenen die met elkaar verbonden zijn door middel van een elastiekje. Decoratief en draagt als een sierraad.

Beryl  
Werkt goed tegen maaklachten en leveraandoeningen. Maakt opgewekt en wordt aanbevolen als begeleider tijdens reizen, ook om wagenziekte, reisziekte en zeeziekte tegen te gaan. Beryl kan gunstig werken om heimwee te bestrijden. berylium beriel berryl berriel beril berril biriel biryl birryl

.

Calciet geel
Een rustgevende steen die ons wat kan opvrolijken. Calciet geeft weer geestelijk evenwicht en kan gunstig werken bij verdriet en eenzaamheid.

Carneool  
Schenkt levensmoed en ondernemingslust. Sterkt de familiezin, de stem, de tastzin en is goed voor de spijsvertering Tegen: suikerziekte, infectie, bloeding, bloedvergiftiging, koorts, krampen, reuma, zweren en zenuwpijn. Verder tegen te lage bloeddruk, en andere problemen in de bloedsomloop en kan daarmee een betere doorbloeding bevorderen, en bijvoorbeeld het optreden van koude voeten verminderen. Carneool is de steen van de vitaliteit en levensvreugde en kan verdraagzaamheid bevorderen en het optreden van nachtmerries verminderen.

Chalcedoon  
Maakt blijmoedig. werkt verbindend en genezend, bloedstollend, zenuwversterkend en zogvormend. Tegen: depressies, bloeding, verwondingen, traumata en vergif, hypnose. Laat ontstoken wonden en abcessen sneller genezen. werkt tegen winterhanden, wintervoeten en huidkloven. Werkt kalmerend en bestrijdt agressiviteit. Bevordert de spraak en kan daarmee helpen tegen stotteren.

Chrysocolla  
Chrysocolla is een rustige en ondersteunende steen die helpt bij meditaties en communicatie. Het verwijdert schuldgevoeld en destructieve emotionele programmering. Het geneest hartzeer en vergroot het vermogen om lief te hebben. Chrysocollo vermindert geestelijke inspanningen en bevordert onpartijdigheid en vertellen van de waarheid. De steen behandelt artritis, botziekten, spierkrampen, maagzweren, bloedstoornissen en longproblemen. Tevens verlaagt het de bloeddruk en verzacht het brandwonden. Chrysokolla werkt ontgiftend, verkoelend, bloeddrukverlagend, koortsverlagend, ontspannend en krampopheffend. Het heeft een positieve werking op lever, schildklier, longen, nieren, darmen, keel, amandelen, artritis, brandwonden, botten, spijsvertering en reguleert de insuline productie. De steen werkt krampopheffend en ontspannend bij (pre)menstruale klachten.

Chrysopraas (appelgroene Chalcedoon) 
Te vermijden door mensen met nikkelallergie. Maakt praktisch en evenwichtig. Normaliseert de bloeddruk. Tegen bloedingen. Helpt bij bevallingen. Is de steen van het hart en schenkt rust en evenwicht aan hart en zenuwen, belangrijk bij hoge bloeddruk. Te dragen als voorzorg tegen hartproblemen als gevolg van aderverkalking. Werkt bij meditatie samen met bergkristal slaapbevorderend. chrysopaas

Citrien (IJzerhoudend bergkristal)  
Bevordert bloed- en zenuwcirculatie. Stemt neutraal, maakt opgewekt, gedachten helder. Is zenuwversterkend. Maakt welsprekend. Goed voor examens. Helpt depressies, traagheid en futloosheid te bestrijden en het zelfvertrouwen te verbeteren. Door de gunstige werking op de stofwisseling kan citrien een positieve invloed hebben op diabetes.

 

 

Fluoriet - Vloeispaat (Calciumfluoride) 
Wordt in veel kleuren aangetroffen, ook in meestal (half) doorzichtige kristallen. Alle kleuren zijn voor verzamelaars interessant, geneeskrachtig zijn vooral de gele, blauwe en de violet/paarse. Stimuleert de schildklier en de spijsvertering en gaat verstopping tegen. Regelt het maagzuur en is goed tegen buikkrampen. Fluoriet bevordert de geestelijke helderheid en energie.

 

Fluoriet Powerbead armband
Kleine ronde stenen die met elkaar verbonden zijn door middel van een elastiekje. Decoratief en draagt als een sierraad.

 

Granaat  
Schenkt zelfvertrouwen en wilskracht, bevordert de vriendschap en werkt positief op de huwelijkspartners. Verbetert de potentie en werkt preventief voor geslachtsziekten.

Heliotroop  
Schenkt troost en moed bij tegenslag. Maakt onzelfzuchtig. Versterkt de opmerkingsgave. Tegen: aambeien, blaasstenen en neusbloedingen, tandvleesbloedingen, bloedend tandvlees. Aandoeningen van de urinewegen en andere klachten in het onderlichaam. Kan het verloop van de bevalling verlichten. Geeft meer levensvreugde.

Hematiet - Bloedsteen  
Bloedstelpend, versterkt het hart, geeft moed en een rustige slaap. Tegen: bloeddoorlopen ogen, kuitkramp, te snelle pols, nier- en blaasziekten en zweren. Zeer gunstig tegen bloedarmoede en bloeduitstortingen. Menstruatiestoornissen en bijbehorende pijnen. Kan overgangsklachten verminderen. Magnetische hematiet

Hematiet Powerbead armband
Kleine ronde stenen die met elkaar verbonden zijn door middel van een elastiekje. Decoratief en draagt als een sierraad.

 

Jade - Nefriet
Steen der 5 hoofddeugden: bevordert rechtvaardigheid, wijsheid, moed, liefdadigheid en bescheidenheid. Sterkt de nieren, ogen, maag en blaas. Tegen bedplassen (eventueel de steen combineren met bergkristal of toermalijn als zenuwversterking). Bevordert bevalling, beschermt tegen ongevallen. Geeft kinderzegen en geluk bij het kansspel.

 

Jade Powerbead armband
Kleine ronde stenen die met elkaar verbonden zijn door middel van een elastiekje. Decoratief en draagt als een sierraad.

 

Jaspis  
Maakt onbaatzuchtig. De roodbruine jaspis versterkt bloed en wil en kan bloedziekten bestrijden. Jaspis herstelt en ontwikkelt de reukzin en is goed voor gal, lever en nieren. Tegen: maagpijn, blaasontsteking, blaasstenen, epilepsie en zwangerschapsbraken. Helpt een miskraam te voorkomen en een ongecomliceerde bevalling te bevorderen.

 

 

Jaspis  Powerbead armband
Kleine ronde stenen die met elkaar verbonden zijn door middel van een elastiekje. Decoratief en draagt als een sierraad.

Labradoriet  
Geeft geestelijke energie en doorzettingsvermogen en bestrijdt eenzaamheid. Beschermt de aura.

 

 

Labradoriet  Powerbead armband
Kleine ronde stenen die met elkaar verbonden zijn door middel van een elastiekje. Decoratief en draagt als een sierraad.

Lapis Lazuli - Lazuriet  
Symboliseert de flonkerendesterrenhemel en Goddelijke kracht en geborgenheid. Is de steen van vriendschap die helpt tegen depressiviteit, angsten, nervositeit en nagelbijten. Verzacht de gevolgen van een beroerte. (TIA, RIND, CVA, stroke, encefalomalacie, herseninfarct, hersenbloeding)
Maakt opgewekt en is goed tegen hartklachten en hartkloppingen.

Maansteen  
Bestrijdt onregelmatige menstruatie, mentruatiepijnen en onvruchtbaarheid. Verzacht problemen van de overgang en vermindert het aantal en de gevolgen van opvliegers. Verschaft meer levenslust en bevordert tevredenheid.

Magnesiet  
Helpt bij het vermageren. Stimuleert de vochtafdrijving. Reguleert de baarmoeder en de prostaat. Werkt positief op de gal en bestrijdt galstenen. Sterkt de zenuwen.

. Magnetiet  
Tegen zenuwpijn en ontstekingen, spierpijn, traumata, reuma, ischias, gewrichtspijn, gewrichtsontsteking, jicht, spit, hernia, breuken en kuitkramp, leverkwalen, tennisarm, golfarm, fibromyalgie, rugpijn en hoofdpijn (pijnlijke plaatsen bestrijken). Geeft kracht en gezondheid.

Malachiet
Steen van de hoop die zijn drager harmonie en geluk brengt. Kan helpen bij ziekte van Parkinson en multiple sclerose, MS. Tegen spierreuma, astma, pijn in gewrichten, hartritmestoornissen. menstruatiestoornissen, menstruatiepijnen, wonden, vergif en oogziekten. Bevordert een goed resultaat van uw werk en stimuleert tevredenheid.

Obsidiaan - Sneeuwvlokobsidiaan, 
vulkanisch glas 

Versterkt het gezichtsvermogen en werkt tegen oogziekten en oogklachten, waaronder staar. Maar het bevordert ook ons geestelijk zien door het bevorderen van realiteitszin en het herkennen van negatieve klachten.

Olivijn - Peridoot - Chrysoliet  peridot
Versterkt ogen, hart en beenderen (kalk) Maakt welsprekend, Tegen: melancholie, menstruatiestoornissen en zwarte magie. Bevordert de weerstand tegen ziekten en sterkt het hart. Bestrijdt negatieve gevoelens zoals jaloersheid en egoisme en levert een bijdrage aan de bestrijding van nerveuze dromen en depressiviteit.

 

Onyx
Helpt tegen doofheid, oorontsteking en oorsuizen. Versterkt het gehoor. Versterkt nagels en haren en bestrijdt haaruitval. Schenkt doorzettingsvermogen. Versterkt het bewustzijn en het verantwoordelijkheidsgevoel. Verbetert het nuchter, logisch en gecontroleerd denken. Bevordert de argumentatiekracht.
Beschermt tegen ongevallen. Vermindert piekeren en doofheid. Bevordert haargroei. Verbetert het functioneren van de zenuwbanen.

 

Onyx Powerbead armband
Kleine ronde stenen die met elkaar verbonden zijn door middel van een elastiekje. Decoratief en draagt als een sierraad.

 

Opaal  
Goed voor de longen. Versterkt hoop en vertrouwen. Kan lichtzinnig maken. Schenkt bewegingsvrijheid. Maakt flexibel en helpt om zich in te stellen op veranderde situaties. Helpt gedachten, spreken en handelen in gang te brengen. Bevordert de reiniging van de huid en de ademwegen. Prikkelt de lymfklieren en de stoelgang.

Pyriet (Incasteen)  
Zeer sterke en goede steen tegen ontstekingen der luchtwegen, griep en koorts, bronchitis, keelpijn, keelontsteking, mondaandoeningen. Wordt ook aanbevolen tegen stotteren en epilepsie. Werkt positief op het vinden van geluk.

Rhodochrosiet (roze/wit)
Tegen geestelijke onrust en verwarring, angstige voorgevoelens en onsamenhangend spreken en beÔnvloeding uit de ethersfeer. Kan helpen bij de ziekte van Parkinson en multiple sclerose MS. Helpt tegen futloosheid en onzekerheid. Schenkt de drager kracht om een betere harmonie en levenslust te krijgen.

Rhodoniet (roze/zwart) 
Is de steen van de reiziger en heeft een gunstige invloed tegen angsten en hoofdpijn, zeker als die de gevolgen zijn van veranderingen in ons leven.

Robijn  
Verdrijft koorts en melancholie. Voorkomt miskraam. Werkt gunstig op de eierstokken. Bevordert genezing. Is goed voor het gehele lichaam. Weert ziekten. Tegen: bederf, pijn, traagheid, tuberculose (tbc), vergif en bloedarmoede. Versterkt ons gevoel van eigenwaarde en verdrijft traagheid en vermoeidheid.

Rookkwarts  
Bevordert de vrouwelijkw vruchtbaarheid en versterkt een goede werking van de eierstokken en de nieren. Kalmeert, stabiliseert, bevordert het denkvermogen en geeft meer levensvreugde. Helpt bij het stoppen met roken, gecombineerd met rutielkwarts.

 

 

Rozekwarts  rosekwarts
Goed voor kunstenaars: geeft inspiratie en fantasie. Bevordert kreativiteit, kunst, liefde en volwassenheid. Werkt op de thymusklier. Versterkt het verstand en voorkomt duizelingen en ouderdomsverschijnselen.

 

Rozekwarts  Powerbead armband
Kleine ronde stenen die met elkaar verbonden zijn door middel van een elastiekje. Decoratief en draagt als een sierraad.

Rutielkwarts  
Helpt tegen vele aandoeningen van de luchtwegen, zoals bronchitis, astma en vastzittende hoest. Vermindert de reaktie als gevolg van hooikoorts en allergie.Helpt bij het stoppen met roken, gecombineerd met rookkwarts.

Saffier  
Bevordert welsprekendheid, oprechtheid en trouw. Goed voor ogen en hart. Tegen: infectie, zenuwstoornis, slapeloosheid, bloedvloeiing, neusbloeding, koorts en nachtmerrie. Beschermt de ogen en vermindert de gevolgen van oogziekten. Bestrijdt gevoelens van onrust en onzekerheid en bevordert de concentratie en een rustige slaap. Beschermt tegen overdadige transpiratie.

SardonyxSardonix 
is een zwarte chalcedoon variant, soms met witte vlekken.

Sardonyx bevordert en stimuleert integriteit en deugdzaamheid en maakt iemand vriendelijk en behulpzaam. De steen brengt geluk en stabiliteit in relaties. Het geeft de drager zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen en helpt om de zin van alles wat men meemaakt te begrijpen. Sardonyx versterkt de zintuigen, het reguleert en stimuleert de lichaamsvloeistoffen en bevordert daardoor mede de opname van voedingsstoffen en de uitscheiding van afvalstoffen. Sardonyx werkt met name sterk als het op de buik of maag wordt gedragen.

Smaragd  
Sterkt verstand, geheugen en ogen. Bevordert de bevalling . Tegen: zwakte, nare dromen, nachtmerries, slapeloosheid, bloedvloeiing, epilepsie, astma en tranende ogen. Werkt positief op spataderen. Verbetert het functioneren van de galblaas en bestrijdt het optreden van galstenen.

Sodaliet  
Tegen te hoge bloeddruk. Stimuleert het zelfvertrouwen, kalmeert en bestrijdt hyperventilatie. Kan stabiliserend werken bij overgeven.

 

Tijgeroog  
Schenkt zelfvertrouwen. Goed voor het denken, concentratie en gezichtsvermogen. Goede steen bij toetsen en examens, examenvrees, ook rijexamen. Geeft overzicht en relativeert. Tegen: astma en verkoudheid, ademnood en oogziekten. rijles

wijs

 

Tijgeroog  Powerbead armband
Kleine ronde stenen die met elkaar verbonden zijn door middel van een elastiekje. Decoratief en draagt als een sierraad.

Toermalijn groen  groene toermalijn groene tourmalijn groen
De donkergroene tourmalijn geeft troost bij verdriet en geeft zelfvertrouwen in moeilijke toestanden. Wordt ook aanbevolen tegen evenwichtsstoornissen. Schenkt vriendschap en vertrouwen, kalmeert. Tegen infecties, sensualiteit, verdriet, vallen en zenuwachtigheid. weert en verzoent vijanden. Inspireert. Goed voor concentratie en meditatie.

Toermalijn zwart   zwarte toermalijn zwarte tourmalijn zwart
Beschermt tegen negatieve krachten en invloeden zoals angst, onrust, nervositeit en verdriet, maar ook tegen aardstralen en andere negatieve effecten van buiten. Beschermt tegen stralingen van TV en andere apparaten, electrosmog.

Toermalijnkwarts tourmalijnkwarts tourmalijn kwarts 
Tegen depressies en nerveuze spanningen. Beschermt tegen negatieve krachten en invloeden zoals angst, onrust, nervositeit en verdriet. Geeft troost bij verdriet door verlies van een dierbare vriend, ook als het een huisdier was.

Topaas - Goudtopaas 
Een goede steen tegen trombose en bloedvatvernauwing. Versterkt de eetlust en de levenskracht en werkt daarmee gunstig tegen slapeloosheid. Schenkt zelfbewustzijn. Helpt om alles in het juiste perspectief te zien. Ondersteunt bij depressies. Helpt bij het realiseren van grootse plannen. Bevordert het zelfvertrouwen.
Ondersteunt de behandeling van zenuwpijn, eetstoornissen, storingen van de spijsvertering. Prikkelt het functioneren van de alvleesklier, de lever, de darmen, de stofwisseling. Bevordert de vruchtbaarheid bij vrouwen.

Turkoois 
Helpt tegen opvliegers / opvliegingen. Bestrijdt verkalking en verharding van spieren en zenuwen. Werkt gunstig tegen spataderen. Verbetert de potentie. spat

 

Turkoois Powerbead armband
Kleine ronde stenen die met elkaar verbonden zijn door middel van een elastiekje. Decoratief en draagt als een sierraad.

Valkenoog - Valkoog  
Versterkt en verbetert het gezichtvermogen, bestrijdt oogziekten, staar, glaucoom.

Zonnesteen  
Helpt tegen duizeligheid en angina pectoris. Is de beste steen tegen gewrichtsreuma en rugpijn. Schitterende kwaliteit.

Bergkristal pendelsteen

De pendel in Bergkristal is vooral aanbevolen om de trillingsgraden te meten van het voedsel waar je behoefte aan hebt (vlees, fruit en groenten, enz). Hij is ook aanbevolen om homeopathische producten, Bachbloesems, essentiŽle oliŽn en andere plantaardige producten te testen. Daarenboven is deze pendel onontbeerlijk bij het meten van levensenergieŽn.

Een pendel is een persoonlijk voorwerp. Laat je bij de aankoop leiden door de aantrekkingskracht die deze op je uitoefent. Lees ook het Pendelboekje

Amethyst pendelsteen

De pendel in Amethyst wordt veelal gebruikt om vragen te beantwoorden in verband met het mentale, het spirituele alsook deze met betrekking tot ontwenningskuren. Hij laat het toe deze vragen, ontspannen en sereen, te benaderen. De pendel in Amethyst bevordert de mediamieke aanleg, de helderziendheid, alsook de buitenzintuiglijke waarnemingen.

Een pendel is een persoonlijk voorwerp. Laat je bij de aankoop leiden door de aantrekkingskracht die deze op je uitoefent. Lees ook het Pendelboekje

Bergkristal pendel 20 mm
Een pendel is een hulpmiddel om antwoord te krijgen op een vraag die men bezig houdt. Het antwoord ligt vaak in het onderbewustzijn. Met behulp van de pendel kan men het eigen onderbewustzijn aanspreken.

Op het displaykaartje staat uitgebreid toegelicht wat de pendel doet en hoe deze te gebruiken.

Fluoriet pendel
Een pendel is een hulpmiddel om antwoord te krijgen op een vraag die men bezig houdt. Het antwoord ligt vaak in het onderbewustzijn. Met behulp van de pendel kan men het eigen onderbewustzijn aanspreken.

Op het displaykaartje staat uitgebreid toegelicht wat de pendel doet en hoe deze te gebruiken.

.

Roze kwarts pendel
Een pendel is een hulpmiddel om antwoord te krijgen op een vraag die men bezig houdt. Het antwoord ligt vaak in het onderbewustzijn. Met behulp van de pendel kan men het eigen onderbewustzijn aanspreken.

Op het displaykaartje staat uitgebreid toegelicht wat de pendel doet en hoe deze te gebruiken.

Onyx pendel
Een pendel is een hulpmiddel om antwoord te krijgen op een vraag die men bezig houdt. Het antwoord ligt vaak in het onderbewustzijn. Met behulp van de pendel kan men het eigen onderbewustzijn aanspreken.

Op het displaykaartje staat uitgebreid toegelicht wat de pendel doet en hoe deze te gebruiken.

Labradoriet pendel
Een pendel is een hulpmiddel om antwoord te krijgen op een vraag die men bezig houdt. Het antwoord ligt vaak in het onderbewustzijn. Met behulp van de pendel kan men het eigen onderbewustzijn aanspreken.

Op het displaykaartje staat uitgebreid toegelicht wat de pendel doet en hoe deze te gebruiken.

`
Hematiet pendel
Een pendel is een hulpmiddel om antwoord te krijgen op een vraag die men bezig houdt. Het antwoord ligt vaak in het onderbewustzijn. Met behulp van de pendel kan men het eigen onderbewustzijn aanspreken.

Op het displaykaartje staat uitgebreid toegelicht wat de pendel doet en hoe deze te gebruiken.

Geode Amethyst met dikke Opaalrand

Mooie Amethystgeode in grotmodel. Diepe kleur. Uit Zuid-Amerika.


Edelstenen- en mineralenboekje  Anneke Huyser

Voor de meeste mensen hebben edelstenen en mineralen een enorme aantrekkingskracht door hun vaak sprookjesachtige schoonheid, hun verscheidenheid aan kristalvormen, hun kleurenpracht en hun uitstraling. Sinds mensenheugenis worden ze gebruikt als sieraad en amulet vanwege hun helende en transformerende energieŽn. Elke steen heeft zijn eigen specifieke uiterlijk en vibratie en kan daardoor op lichaam, ziel en geest inwerken. In dit boekje worden 70 edelstenen en mineralen besproken, waarbij aandacht wordt besteed aan hun kleur, helderheid, samenstelling, vindplaats, naam en hun werking op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Het boekje staat vol met praktische tips. 

Werken met bergkristallen  Andrť Passť

Bergkristal is de edelsteen die in de natuur het meest voorkomt en ook het meest verkocht wordt, zowel in verwerkte als onverwerkte vorm. Toch zijn er maar weinig mensen die weten wat je allemaal met bergkristal kunt doen en hoe je dat kunt doen. Dit informatieve boekje beschrijft de fysieke samenstelling en vooral de energetische werking van bergkristal in al zijn facetten. Bergkristal wordt uitgebreid en gedetailleerd beschreven als hťt energetische hulpmiddel in het ontwikkelingsproces van de gebruiker. Verder wordt ingegaan op de vele verschillende soorten en typen bergkristal en wat daarvan de kwaliteiten en eigenschappen zijn. De lezer leert de verschillende typen punten van bergkristal herkennen en er gericht mee werken. Van een aantal soorten bergkristal is een afbeelding opgenomen. De auteur vertelt veel over zijn eigen ervaringen en geeft tal van voorbeelden van praktische toepassingen. Dit boekje is het eerste in het Nederlandse taalgebied dat zich volledig en uitsluitend richt op bergkristal. Een ander bijzonder aspect van deze uitgave is dat er voor het eerst in boekvorm wordt beschreven wat een kristallen mandala is, hoe deze wordt samengesteld en waar je deze voor kunt gebruiken. Een greep uit de beschreven onderwerpen: het `programmeren'; het energetisch reinigen en opladen; het kiezen van een kristal; meditatie, communicatie en kennismaking; healing; bergkristal in water; kwaliteit; `helder' en `bewolkt' bergkristal. Een niet te missen Ankertje voor iedereen die van bergkristal houdt. Er gaat een andere wereld voor je open.

Nieuwe therapieŽn met etherische oliŽn en edelstenen 
In combinatie met Bach-bloesemhuidzones
Dietmar Kršmer

Niet het wegnemen van de lichamelijke symptomen staat centraal bij de in dit boek gekozen benadering, maar het aan de slag gaan met de ingesleten gevoels- en denkpatronen die in feite de ziekte hebben doen ontstaan. Problemen worden zo bij de wortel aangepakt. In dit boek beschrijft de auteur deze nieuwe wijze van diagnosticeren en behandelen. Deze methode is er met name op gericht om de diepere oorzaken die tot de storingen in het energielichaam hebben geleid op te sporen en weg te nemen. Bij dit alles kunnen aromatherapie en/of edelsteentherapie in combinatie met Bach-bloesems een ondersteunende en helende functie vervullen.

De Kristallengids  J. Hall
De meest complete gids over kristallen!

Dit boek beschrijft alle belangrijke kristallen die op dit moment verkrijgbaar zijn, inclusief de vele minder bekende, onlangs ontdekte exemplaren. In deze prachtig geÔllustreerde gids worden de vormen, kleuren en toepassingen van meer dan 200 kristallen beschreven.

In het gedeelte met beschrijvingen kunt u een bekend kristal meteen vinden of een onbekend kristal gemakkelijk identificeren. De beschrijvingen omvatten de praktische en esoterische kenmerken van elk kristal, inclusief de spirituele, geestelijke, psychische, emotionele en fysieke eigenschappen; tevens wordt het gebruik bij kristalgenezing vermeld.

Al met al is dit een onmisbaar naslagwerk voor alle liefhebbers van kristallen dat traditionele en eigentijdse kennis van kristallen bevat, gebaseerd op de ervaring die de auteur in ruim dertig jaar heeft opgebouwd. 

400 pagina's, paperback

Het praktische pendelboekje Chandu, Jack F.  - Pendelstenen

Pendelen wordt door velen beschouwd als gezelschapsspelletje, maar het is meer.
Door pendelen kunnen we contact krijgen met ons eigen onderbewustzijn en zo serieuze vragen over eigen levensproblemen beantwoord krijgen.
De geoefende pendelaar is zelfs in staat in contact te komen met de bewustzijnsinhouden van anderen. Daardoor kan hij ook voor hen een antwoord vinden op vragen waarmee zij zitten.
Zoials alles moet ook pendelen geleerd worden. Een bijzondere aanleg is niet vereist: wie beried is zich er serieus mee bezig te houden kan kan er opmerkelijke resultaten mee bereiken. Stap voor stap bespreekt de auteur de verschillende technieken waardoor de lezer een succesvol pendelwerken kan worden. 

Deltas gids voor mineralen en edelstenen 

Voor iedereen die geboeid wordt door de fascinerende wereld van mineralen en edelstenen is deze gids een uitstekend hulpmiddel. Dankzij het eenvoudige determinatiesysteem kunnen alle mineralen en edelstenen snel en correct geÔdentificeerd worden. Ze worden beschreven aan de hand van specifieke eigenschappen zoals streepkleur, hardheid, soortelijk gewicht, glans, kristalvorm en uiterlijk met prachtige kleurenfoto's. Deze gids is dan ook een onafscheidelijke metgezel voor zowel beginnende als ervaren mineralogen op hun zoektocht naar schatten uit de wonderlijke wereld van edelstenen en mineralen.

Het is eeb etermineerboek voor ongeveer 500 van de meest verzamelde mineralen, geschreven door de bekende duitse mineraloog Walter Schumann. In drie stappen, bepalen van streepkleur, hardheid en soortelijk gewicht, leidt de tekst naar enkele mineralen. Door vergelijken, met afbeelding en tekst, kan het mineraal gedetermineerd worden. De beknopte inleiding verschaft de benodigde basiskennis van kristallografie en mineralogie. Het determinatiegedeelte is ingedeeld volgens streepkleur, in zes groepen. Binnen deze kleurgroepen worden de mineralen gerangschikt naar hardheid en dan naar soortelijk gewicht, dat men eenvoudig zelf kan bepalen. Elk mineraal wordt afgebeeld en duidelijk beschreven. Ook de vindplaatsen en vergelijkbare mineralen worden vermeld. Ongeveer 500 kleurenfoto's completeren het geheel.. 

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©1945-1996-2016